AMA LTO & V-ID

Robin
Welkom! Allereerst bedankt dat je deze AMA met ons doet. Hoe is de overname van V-ID door LTO tot stand gekomen ?

Rick:

We hebben zoveel synergie wat betreft klanten en visie dat we met VIDT erbij een betere integrale oplossing kunne leveren. Zeker omdat wij in de 'land ans expand strategie geloven als het aankomt op adoptie van blockchain

Feliks
Ik begrijp dat jullie klanten zelf de LTO in moeten slaan en moeten holden voor tx fees. Hoe krijgen jullie in godsnaam bedrijven zo ver zelf in te kopen (fiat onramp, exchange, naar mainnet)? En hoe overtuig je partijen dat volatiliteit (moon šŸ˜‡) geen risico betekent voor het heel duur worden van core bedrijfsprocessen?

Arnold:
We werken samen met integrators die blockchain en crypto snappen. De integrators zorgen dat er voldoende LTO is voor een project. Slechts in enkele gevallen doen de eind-klanten dat zelf. Het inkopen van LTO dekt het risico van volatiliteit af. Dat is met een simpel voorbeeld te laten zien.

Rick:
Dit is precies waarom VIDT ook zoon goeie match is. Klanten willen echt niet aan tokens voordat ze een bewezen voordeel hebben van het gebruik van blockchain. Met VIDT is dat veel laagdrempeliger dan bij LTO. Zodra ze groot genoeg zijn en veel tx hebben dan gaan ze o ver op een eigen node of hosted node via een integrator.

Pie Cerb
Zie je op een gegeven moment LTO zich loskoppelen van BTC en een meer stabiele waarde krijgen? Wanneer zou je dit willen zien gebeuren?

Rick:
Ja er gaan zeker meer landen volgen. De oplossing van Afghanistan gaan volledig open source en gaat echt de boiler plate zijn. Ik eet mijn pet op als er niet meer landen van deze oplossing gebruik gaan maken

Han
Hoe groot is de kans denk je dat na Afghanistan ook andere landen zoals India volgen?

Rick:
Er staan al meerdere landen opgelijnt en kijken aandachtig mee

Han
Mik je naast crypto investeerders ook op meer traditionele investeerders? Is voor hen de stap naar crypto niet te groot?

Rick:
We zien die wel steeds meer interesse tonen. Een traditionele VC investment achten we nog niet nodig. Wellicht in de toekomst.

Samantha
Wat is jullie toekomst perspectief met LTO als je 5 jaar vooruit denkt. Waar hopen jullie te staan met de crypto, en in de ontwikkelingen zelf?

Rick:
Ik denk dat wij de strategie uit de vision paper perfect aan het uitwerken zijn. Dus read that en dan weet je waar we staan.

Han
Is het LTO/VIDT team momenteel groot en gekwalificeerd genoeg om aan alle (internationale) grote vraag/adoptie te kunnen voldoen?

Rick:
Jazeker. We hebben zoveel goeie integrators om ons heen verzameld die bekent zijn met de techniek dat we klaar zijn voor verdere opschaling.

Wayne
Het M&A fund is het grootste (gedeeltelijke) locked funds die beetje bij beetje unlocken. Is er al een idee om hoe dit te gebruiken of zal de lockup wellicht verlengd worden?

Rick:
Gaan we zeker gebruiken, maar de when what en hows gaan we het intern nog over hebben. De release schedule is bekent, maar we gaan eerst even intern kijken wat de beste strategie hiermee is.

Han
Waar denken/hopen jullie over ca. 3 jaar te staan? (Usecases, ontwikkeling, groei, internationale uitbreiding/betekenis, txn per dag, team, etc)

Rick:
Met onze focus op business identities slaan we wederom de brug naar de 'echte wereld' dat ontbreekt vaak nog bij andere projecten. Dat onderscheid ons iedere keer. Zo denk ik dat wij de go-2 partij zijn als bridge van de echte wereld naar de BC wereld en vise versa met verifyable credentials

Kim V
Hoe decentralized is lto?

Arnold:
Er zijn meer dan 100 nodes die deelnemen aan het netwerk, dit zijn privƩ nodes, community nodes en nodes van klanten en integrators. Dit zal de komende tijd nog sterk groeien. Qua ontwikkeling gaan steeds meer partijen meedoen. Zo heeft Unchain de LTO Go integratie geschreven.

Arne
Had je tijdens je vorige AMA al iets in de planning met V-ID en LTO?

Rick:
Nee toen was dit nog niet aan de orde

Michael
Hoe lang duren de projecten over het algemeen die op aanbestedings basis gewonnen worden? En moet er na deze periode weer een aanbesteding gewonnen worden of zijn deze partijen vrij om door te werken op LTO Network?

Rick:
Duurt over het algemeen maanden. Minimaal 3. Zaken doen buiten crypto space is soms frustrerend

Arnold:
Het proces bestaat over het algemeen uit het deelnemen aan een tender, het leveren en evalueren van een PoC (dat een aantal keer herhalen, tot alle partijen tevreden zijn), vervolgens een kleine pilot draaien. Als dat een succes is wordt er overgegaan op een grote pilot waar iedereen voor wordt uitgenodigd, maar deelname vrijwillig is. Uiteindelijk voor het systeem breed uit uitgerold. Van tender tot volledige uitrol duurt vaak wel een jaar.

Kees
Is het misschien mogelijk om een video te maken genaamd 'The LTO + for business' waarbij er verder wordt ingegaan op hoe er mee gewerkt wordt in de praktijk? Ikzelf heb namelijk geen idee hoe het precies werkt wanneer een blockchain wordt geĆÆmplementeerd en verwacht dat er velen met mij zijn die er geen voorstelling van kunnen maken. Ik snap dat het per klant verschillend is, maar misschien voor de meest voorkomende organisatiestructuur.

Rick:
Ja - we hebben wel een explainer vid. Heb je die ooit gezien?

Kees
Ik zag dat je druk was met de Rosetta-API. Zodra je de testen hebt gedaan en het werkt moet er dan nog een test door externen worden uitgevoerd om dat te bevestigen?

Arnold:
Dat staat niet voorgeschreven. De data tests zijn gelijk voor alle implementaties. De construction tests worden per implementatie geschreven. Uiteraard zullen partijen die LTO willen integreren obv Rosetta ook zelf deze tests bekijken en uitvoeren.

Robin
Zijn jullie ook bezig met nieuwe gecombineerde lto/v-id usecases?

Rick:
Ja man. Dit is juist waarom deze samenwerking zo goed is. Zoveel overlap en synergie voordelen

Rowan
Ik zie en lees heel veel goede dingen over LTO. Veel "fans" vinden het een hidden gem die flink kan gaan stijgen. Op Reddit/Twitter komt het ook voorbij, zo erg hidden is het dus eigenlijk niet. Ook gezien coinstats.network LTO erg hoog ranked.

Rick:
Ik denk dat wij meer de gradual growth token zijn. Ik kan uitetraard geen uitspraken doen over prijsverwachtingen etc. Maar kijken naar de on chain prestaties

Rowan
Hoe kun je verklaren dat de prijs zo laag blijft?

Rick:
Prijsdiscussie lijkt me niet voor de CEO.

Rowan
Is het voor de adoptie van klanten van belang dat de koers voorlopig laag blijft? En sturen jullie hier op bij door extra te verkopen bv? Dit maakt de dienst immers goedkoper om te gebruiken wat meer toekomstige klanten kan opleveren.

Rick:
Nee - dit is niet wat wij beĆÆnvloeden.

Wayne
Zijn er (na V-ID) andere overnames mogelijk / aantrekkelijk om een nĆ³g grotere tech aan te kunnen bieden en waarmee LTO Network een nog betere dienst kan leveren?

Rick:
Ja uiteraard. Ik heb zeker ook dinge op het oog, maar vooralsnog kan ik er pas iets over zeggen als het echt zover is.

Mrlando:
Dat je binnenkort VIDT kunt staken is natuurlijk geweldig en 1:1 LTO gebruiken voor een booster is ook duidelijk, maar hoe zit het met de LP token? Hoeveel krijg je ervan als je bijvoorbeeld 1000 VIDT als liquidity levert? Moet je evenveel VIDT voor liquidity leveren als dat je staked voor een maximale booster of is minder ook genoeg voor een maximale booster?

Rick:
DE staking details worden duidelijk in het portal wat volgende week gereleased wordt. Nog even geduld.

Deviluked
Over De Validation Corporate pool van V-id. Deze pool was nooit bedoeld om in circulatie te gaan maar is twee keer gebruik voor de;

- binance listing

- lto acquisitie

Hoe kunnen we er op vertrouwen dat je niet weer tokens uit de pool pakt?

Rick:
Actieve wallets die in gebruik zijn bij klanten gebruiken wij niet voor liquidity. Gaan we ook niet doen zolang er validaties zijn.

Amado:
Vele bij V-ID zijn bang om de token vast te houden voor de langer termijn omdat ze bang zijn dat lto uiteindelijk alles op eigen netwerk gaat komen. In hoeverre kan je een garantie geven dat er geen merge komt op de langer termijn tussen vidt en lto token

Rick:
De tokens blijven naast elkaar opereren en we maken gebruik van elkaars synergiƫn. Indien het opportuun is voor beide partijen kan er ooit een merge token komen. Maar dit is niet op korte termijn aan de orde

MJ
Hoe staat het met toekomstperspectief van de VIDToken, zullen wij altijd een op zichzelf staande token blijven of gaan wij uiteindelijk op in LTO? En hoe staat het met de roadmap voor VIDT 2021-2022?

Arnold:
In 2021-2022 zal er Ć©Ć©n verenigde roadmap zijn of zullen de roadmaps sterk op elkaar zijn afgestemd. Op dit moment volgen beide projecten nog hun eigen roadmap.

Crypto chris
Hoe onderscheiden jullie van andere blockchain bedrijven om het voor IT personeel aantrekkelijk te maken om te komen en te blijven?

Rick
Je krijgt je bonus in tokens :) En je doet oprecht gave dingen. Je staat aan de vooravond van nieuwe revolutie.

Mike S
Wat voor een impact heeft de corona crisis voor jullie? En zien jullie hier ook kansen in?

Arnold:
We zien dat mensen bewuster worden van de gevaren rondom centralisatie en privacy. Door de druk vanuit de maatschappij staat de overheid meer open voor decentrale alternatieven.

Lowiekje
Het betreft VIDT; We weten wat het inkomstenmodel is qua het valideren van documenten, ā‚¬1,24 per document. Echter wat is het (inkomsten)model voor het valideren/verifiĆ«ren van data? Ik kan me voorstellen dat dit totaal anders ligt en velen (ook uit VIDT Trader- en Community) zijn hier benieuwd naar hoe dat dan in elkaar steekt)

Rick:
Ja dat maakt dus niet uit. Een hash is een hash. Of dit nu gehashte data is of een document. Dat maakt niet uit.

Tj Tj
We lezen de laatste weken veel over data lekken.

Denk je dat lto/vidt en did een perfecte oplossing voor zoiets zou zijn? En zo ja, zijn jullie al in gesprek gegaan met de ggd daarover bijvoorbeeld?

Rick:
We hebben op de LTO private chain een oplossing voor het veilig delen van gegevens. Hierbij worden enkel gegevens gedeeld die nodig zijn, wordt getracked wie een kopie van de gegevens heeft ontvangen, en kan er vanuit de data controller opdracht worden gegeven aan alle deelnemers om gegeven permanent te wissen. Daarnaast werken we samen met Sphereon aan een verifiable credentials oplossing, waarbij het individu zelf zijn gegevens beheerd en beslist wie en wanneer toegang heeft.

Arnold:
De GDD heeft iets in spoed neergezet bij de aanvang van Corona. Het is te laat om daar nog een alternatieve oplossing voor te bieden. Maar hopelijk wordt ervan geleerd en kijk men in de toekomst naar veilige oplossingen, zoals die van LTO.

MJ
Hoe staat het met toekomstperspectief van de VIDToken, zullen wij altijd een op zichzelf staande token blijven of gaan wij uiteindelijk op in LTO? En hoe staat het met de roadmap voor VIDT 2021-2022?

Rick:
WE laten dit zeker nog een losse token. Uiteraard zijn er verschillende ideeƫn om ze op een punt samen te brengen, maar dat is nu zeker nog niet aan de orde.

Arnold:
In 2021-2022 zal er Ć©Ć©n verenigde roadmap zijn of zullen de roadmaps sterk op elkaar zijn afgestemd. Op dit moment volgen beide projecten nog hun eigen roadmap.

Robin
Hoe zijn je connecties bij shell?

Rick:
Mn zwager werkt bij shell ;)

Han
Waar kijk je het meest naar uit dit jaar?

Rick:
De release van business identities en de uitgifte van het eerste plot land.

Kim v
Zijn de on chain prestaties momenteel geruststellend?

Rick:
Ja er zit een mooie groei curve in en er komen nieuwe partijen bij. Dus ik ben zeker happy.

DK
Zit jullie pipeline de komende tijd vol met projecten, of kan de community helpen met het aanbrengen van nieuwe business?

Rick:
Wij zitten wel redelijk nokkie ;) Maar als er echt super dingen zijn kom maar door.

Arnold:
We spelen vaak projecten door aan integrators binnen ons ecosysteem. Op die manier kunnen we meer projecten naar LTO Network brengen. Mocht je goede leads hebben voor een project, dan zijn we daar zeker geĆÆnteresseerd in.

Robin
Werken jullie nog steeds samen met de INATBA groep? Kun je hier een update over geven ?

Rick:
Nee - dit is echt niet ons ding. Wij krijgen trouwens wel echt veel via inatba omdat Sphereon hier wel actief involved is.

LTO X Vidt
Op het moment dat VIDT en LTO 1 coin worden, hoe worden de VIDT token holders dan gecompenseerd? - voor nu blijft alles hoe het is, maar het zou rustgevend zijn voor VIDT holders om te weten wat er gaat gebeuren als/wanneer dit gebeurt.

Rick:
Dit is echt nog niet aan de orde. Het blijven 2 aparte coins. Als we het ooit gaan samenbrengen moet dit opportuun zijn voor beide partijen. Vooralsnog gaan we de benefits van de klanten en verschillende typen en fases van die klanten onderbrengen bij de oplossing waar deze het beste past.

Rick
Hoe zit het met de validaties voor de vloten op de Noordzee? Betreft dit een enkel bedrijf of de volledige garnalenvisserij op de Noordzee? En kan je al een tip van de sluier geven over de nieuwe partner in de olie en gasindustrie?

Rick:
Ja ik snap op welke teasers je doelt. Ik kan nog niets zeggen, maar dit zijn wel echt top notch projecten

Barjen
Na de overname van VIDT door LTO is er veel onrust ontstaan binnen de V-ID community. In de weken daarna stond LTO voornamelijk in de spotlight, o.a. op je eigen Twitter en telegram, wat de onrust niet bepaald deed afvlakken. Is het een idee om deze onrust weg te nemen, wellicht door meer nadruk op het product van V-ID zelf te leggen ..., of blijft de focus volledig op LTO?

Rick:
Ja het blijft lastig om 2 communities te managen. Wij zijn wel echt van de fundamentals. Dus nieuwe klanten en gezamenlijke opportunities. Ik denk dat de V-ID communitie wel even moet wennen aan onze stijl.

Han
Willen jullie een vestiging openen in Amerika, China of ergens anders?

Rick:
Niet op de planning na covid. Lets see.

Michael
Uit hoeveel mensen bestaat jullie team (LTO & V-ID) momenteel? Wat zijn de plannen qua groei op dit vlak en hoe zorgen jullie ervoor dat jullie de beste mensen binnenhalen?

Rick:
We hebben een team van 12 mensen. Ik verwacht zeker groei in aantal, wanneer we meer tractie hebben op transacties en oplossingen. Staan 2 posities open. Werken ook veel met flexible schil

Robin
Hebben jullie het al eens over een rebranding gehad?

Rick:
Een gezamenlijke?

Robin
Nouja, is er wel eens over gepraat nu je V-ID hebt overgenomen?

Rick:
Uiteraard liggen daar ideeƫn voor, dit zal met name naar de Ʃchte wereld toe zijn. een gezamenlijke oplossing. Vanuit een crypto perspectief is een rebranding alleen opportuun als er 1 token komt.

Han
Is dit niet perfect voor accountantskantoren, advocatenkantoren en notariskantoren?

Rick:
Zeker. Kijk naar firm24.com daar rollen we vaak nieuwe toepassingen van LTO als eerste uit

Arnold:
Accountants en advocaten zijn niet echt geĆÆnteresseerd in het optimaliseren van processen. In het verleden hebben we ons wel op die groep gericht, maar met weinig succes. Projecten kwamen nooit verder dan een PoC of hooguit een kleine pilot. Notarissen zijn wel interessante deelnemers van het netwerk.

Kim V
Op welke punten kunnen jullie nog beter samenwerken

Rick:
Met V-ID bedoel je?

Ja!

Rick:
Marketing is V-ID echt heel sterk en wij zijn op biz dev en het schalen van een bedrijf sterker. Ik denk dat daar de overlap zit

LTO X VIDT Community Member
Ik zag dat V-ID in september een presentatie gaf aan Mazars. Misschien zullen zij hier profijt van hebben. Is het een idee om contact op te nemen met Mazars?

Rick:
Dit loopt nog

Arnold:
Wellicht, al hebben we in het verleden heel veel presentaties gegeven aan accountants en advocaten. Zonder al te veel succes. We focussen ons liever op overheid, semi-overheid, en enterprises.

TJ
Zou dit niet een perfect moment zijn om even in een talkshow of iets waar veel mensen naar kijken waardoor het in de media komt, om dit te presenteren als oplossing van het data probleem?

Arnold:
Dat zou top zijn. Over het algemeen hebben talkshows voornamelijk interesse in blockchain at the top of the hype en zijn ze minder geĆÆnteresseerd in daadwerkelijke oplossingen obv de blockchain. Het is voor het grote publiek toch een beetje saai.

Dat klopt idd. Maar denk dat data lekken wel een hot item is en het een perfect moment is om lto aan de buitenwereld te showen als de oplossing. Want niemand zit te wachten op een bericht dat je data is verkocht

Rick:
We hebben in het verleden wel meegedaan aan talkshows, maar op dit moment blijven de verzoeken uit. Als jij (of iemand hier) een ingang hebt, zijn wij zeker geĆÆnteresseerd.

Rick
Hoe zit het qua listings op exchanges, zijn jullie een partij die de listingfee betaald of ook terecht principieel tegen het betalen van zo een fee?

Rick:
Voor de top exchanges betaal je geen listing fee. Deze worden je gegund.

Ik zal nooit voor een listing betalen!

Beek
Waar hoop je qua tx aantallen einde van het jaar op te zitten?

Rick:
We gaan natuurlijk voor mega groei.

Michael
Hoe verloopt acquisitie van nieuwe klanten over het algemeen? Komen potentiƫle klanten bij jullie terecht, of benaderen jullie ook actief nieuwe partijen die interessant zijn voor jullie?

Rick:
Bijna alles loopt via integrators die onze fabric gebruiken. Dus ook via VIDT.

Michael
Dank voor je antwoord. Zou je dan iets kunnen zeggen over het acquisitie proces vanuit V-ID?Komen veel partijen zelf bij V-ID uit of doen jullie ook aan actieve benadering van organisaties?

Rick:
Alles komt echt inbound. Dat is al echt meer dan we kunnen handelen. Daarom is VIDT zo een mooie toevoeging. Wil je low key starten met BC, hier is de validatie tool. Start anchoring tmrw.

DurianCake1
Zijn er bekende internationale partnerships in het zicht? Zo ja, kan je een tipje van de sluier lichtten?

Rick:
Vond je United Nations en de ministry of Urban Land development van Afghanistan niet internationaal genoeg ;)

Ja sws top, maar nog meer in de business sector in de nabije toekomst misschien?

Rick:
Hier zijn we de hele dag mee bezig, en onze business partners ook. 2021 gaat zeker voor meer international clients zorgen. Guaranteed

Kees
Wilde toch nog terugkomen op dat filmpje voor gebruikers ? Staat er al zo'n filmpje online hoe je er mee kan werken ? Of alleen de algemene video op ltonetwork.com?

Rick:
Er komen meer filmpjes aan.

Cook
Bedankt voor je antwoord en ik geloof idd ook dat V-ID baat heeft met de exposure van LTO.

Ingaande op je antwoord, ik begrijp dus dat de V-ID community gewoon moet wennen aan de 'andere' stijl van LTO?

Na de overname heerst het gevoel van 'underdog' en meer promo richting V-ID zou dit kunnen tegengaan.

Rick:
Wij moeten echt nog even beter connecten met degene die de community runt bij VID.

Its takes time to tango

Ik zit zelf nooit in die chats

DurianCake1
Hoe zie je de toekomst van LTO over 5 jaar?

De go-2-fabric voor business identities

Han
Is er een mogelijkheid om in de toekomst lease voor een langere tijd vast te zetten voor een extra % apy. Geeft ook meer stabiliteit bij koersfluctaties.

Rick:
LTO as colleteral. Wellicht

Arnold:
We hebben een leased proof of stake model. Dat houdt in dat de nodes waaraan je lease-t verantwoordelijk zijn voor het delen van de mining rewards. Dus daar hebben we geen invloed op.

Fomo sapiens
Hoeveel VIDT / LTO-aankondigingen kunnen we de komende twee weken verwachten? Zijn er grote dingen aan het koken die binnenkort uitkomen? Bedankt

Rick:
Zo dat is een korte timeframe. Lets not pin myself on that. Maar minimaal 1 moet toch lukken ;)

PiE Cerb
Worden er veel txs verwacht van Kate Innovations of is dat een van de kleinere projecten?

Rick:
Heeft wellicht een andere context

Kim v
Zit er een coin reduction aan te komen?

Rick:
LTO Network heeft deflation. Voor elke transactie wordt er 0.1 LTO geburned. Dus er is continue coin reduction.

Mike
Wat is de achterliggende reden voor de Rosetta API integrale waar @ArnoldDaniels over berichtte. Het enige dat wij simpele zielen kunnen bedenken is een Coinbase listing. Zit daar niet nog een andere reden achter?

Rick:
Tja. Waar kan je rosetta api allemaal voor gebruiken....

Ik, als simpele ziel, heb geen idee, vandaar mijn vraag.

Rick:
Mike je weet dat ik nooit uitspraken doe over listings!

DurianCake1
Is het de bedoeling dat lto in toekomst volledig decentralized wordt?

Rick:
wij zijn al vrij decentralzed volgens mij

Maar niet volledig 100% dus? Is dat wel uiteindelijk de bedoeling, of zijn daar andere plannen voor? Zo niet, waarom?

Rick:
Nee - 100% decentralized is als wij alle tokens in omloop hebben gebracht, Ik zie dat echt nog lang niet gebeuren. Liever focussen op long term growth. Dat gaat super laatste tijd

Arnold:
De ontwikkeling wordt voor 90% door ons gedaan. We zijn werken met integrators, die steeds meer contributen, maar dat kost tijd. Ook is veel van de tooling (zoals de wallet en explorer) in ons beheer. Hierin zien we een grotere positie voor de LTO community weggelegd.

Roel
Het zou fijn zijn als de Explorer wat stabieler wordt, deze hapert nog wel eens wat de betrouwbaarheid van LTO niet ten goede komt. Zijn jullie hier mee bezig?

Arnold
Ja dit staat hoog op de prioriteiten lijst.

Han
Voor wat en wanneer denken jullie aan het lto marketingpool potje te komen?

Rick
voor de next big wave gaan we wellicht wat promos doen. Het moet een positief effect hebben. Dat houden we altijd in ogenschouw.

Escoinor
Zijn er plannen om de bestaande usecases op de website te updaten? Scaling up/scaling down etc

Rick:
Jazeker. Er komt een grote update aan. Alles wordt opgeschoond. Pilots die niet verder zijn gegaan eraf. Grote nieuwe cases erbij

Kim v
Zijn er veel pilots gefaald en waarom?

Rick:
Ja. Vaak omdat het innovatie budgetten zijn waar niet op wordt doorgepakt. Die doen wij nu ook niet meer. Als het geen potentie heeft om groot te worden, laten we het aan iemand anders.

Sir Dutchie
Hoe verlopen de projecten met ministerie van veiligheid en justitie? Jullie hebben ooit de blockathon gewonnen en daarna is het heel stil geworden. Komt hier nog wat uit voort?

Rick:
Dit is een van die cases die wel klaar is.

Kevin
Wat zijn jou persoonlijke doelen? Wil je voor eeuwig verbonden blijven aan LTO of wil je je "kindje" ook los laten?

Rick:
Ik ben verlieft op deze space. Je moet een extreem dikke huid hebben en ballen van een stier, maar als je die hebt dan is het fantastisch. Im here to stay

Kim V
Is het te makkelijk te combineren met je privƩ leven

Rick:
hahaha...

heel makkelijk antwoord. Nee. Je moet echt een vrouw hebben die dit accepteert. Gelukkig doet die van mij dat

Arnold:
ƉƩn ding is zeker waar; crypto never sleeps. Daar gaat ons team goed mee om imho. Je moet het leuk vinden om interactie met de communitie te hebben en dat is niet altijd strikt tussen 9 en 5.

DurianCake1
Wat is de totale marktwaarde van de space waar lto zich op richt?

Rick:
TAM van digital identity is 20B outlook

Beek
Nog een leuk nieuwtje om mee af te sluiten?

Rick:
Ja - wat ik leuk vind is om te zien dat er meer institutional inflow is op LTO. Dit is echt volledig te danken aan de tractie die we pakken in de real world

Dion Stehr
Wat is het meest waarde bepalende aspect voor het LTO Network op de handelsplatformen?

Rick:
Voor exchanges is dat toch echt de connectie naar real world use cases. Dat is waarom wij (als relatief boring project) echt veel erkenning krijgen.

Tim
Op welke tijdvlak verwachten jullie LTO product in top 20 te staan van CMC?

Rick:
Je vraagt wanneer we 1 dollar zijn ;)

Lets rephrase that question...to When moon ;)

DurianCake 1
Welk partnership staat bij jullie boven aan het lijstje en waarom?

Rick:
UN. Deze is extreem belangrijk. We gaan hier nog zoveel van krijgen. Echt een ultieme gamechanger

Michael
When hoodies?

Rick:
Kom bij mij thuis maar mijn hoody halen Michael.