gehouden met March
25 april 2021

Robin:

Allereerst welkom en bedankt dat je deze AMA met ons doet. Zou je jezelf kunnen voorstellen en in het kort kunnen uitleggen wat Standard protocol doet en wil bereiken?

March

Standaard in één zin is een algoritmisch ondersteunde stablecoin. Het heeft de kenmerken van Dai, maar met het elastische aanbod van Ampleforth. Wat ons uniek maakt, is ons drie-token-modulesysteem, dat gebruikmaakt van blockchain-hefbomen vanaf meerdere kanten. Gebruikers zullen voornamelijk deelnemen aan het standaard governance-token voor staking en liquiditeit

- De sleutelzinnen zijn ons "drie-token-systeem", algoritmisch ondersteund, en de capaciteiten van liquiditeitsverschaffers.

- In tegenstelling tot andere rebase-algo-stablecoins, profiteren we via onderpand (via Liter) om onze stablecoin te regelen. En omdat we deze ontwikkeling binnen ons ecosysteem faciliteren, behoren we tot de enige projecten met een 3 token module systeem. Alle hefbomen binnen het systeem worden geactiveerd.

mijn naam is March, de wereldwijde communicatiedirecteur van Standard (de eerste rebase stablecoin met algoritmische ondersteuning). Het is mijn taak om de dialoog met onze geweldige KOL's over de hele wereld te onderhouden en transparante en duidelijke correspondentie te onderhouden met zowel onze investeerders als de gemeenschappen. Ik ben sinds 2016 kennis aan het opdoen en heb altijd geloofd in de waarde die kan worden opgebouwd aan laag 1-ketens. Ik heb alfa gezien in het soort gemeenschappen dat organisch op deze ecosystemen wordt gecreëerd. Ik ben een vroege investeerder in Ethereum, NEO, YFI, enz., En Standard is het enige cryptoproject waar ik ooit echt van de start aan heb deelgenomen. Simpel gezegd, ik heb nog nooit een project gezien dat zowel sterke lokale technische wortels heeft (Seoul, Zuid-Korea) als een hoge betrokkenheid van de gemeenschap en investeerders over de hele wereld. Aan de eerste kant geloof ik dat ik getuige ben van het volgende blockchain-tech-genie in Hyungsuk Kang, en ik wil zijn visie en problemen die hij binnen crypto wil oplossen, van dienst zijn. Ik ben zo opgewonden om hier te zijn.

Dries:

Heeft standard protocol een hoofdkantoor Enzo ja waar is het hoofdkantoor van standard protocol gelegen.

March:

Het standaard hoofdkantoor is gevestigd in Seoul, Korea waaruit ook het technische team werkt.

Dries:

Er zijn 3 tokens binnen het systeem maar is het zo dat 1 ervan enkel binnen het systeem blijft en niet bij investors terecht komt? (liter)

Meter is dan de stablecoin en Standard is dan de fluctuerende coin waar het spel van vraag en aanbod heerst, correct?

March:

yepp, dat klopt. beleggers kopen het Standard governance-token. Naarmate ons systeem zich ontwikkelt, zullen we meer use-cases voor meter (stablecoin) integreren in de module met drie tokens.

Lucas:

Heb je toevallig al enig idee wat de APR gaat worden van het staken en die van het verzorgen van liquiditeit?

March:

Wordt ontwikkeld en zal dienovereenkomstig worden bijgewerkt. we zullen profiteren van liquiditeit, dat staat vast!

Robin:

Alle centrale banken zijn bezig met een eigen stabel coin te ontwikkelen. Hoe kijk je aan tegen deze ontwikkeling en kan dit invloed hebben op de doelstellingen van Standard protocol.

March:

ik denk dat het een heel goede zaak is, want dit is een macro-factor die de algemene trend symboliseert waar de industrie naar toe gaat. Voor normale mensen om te zien dat centrale banken stablecoins uitgeven, geeft het ons blockchain-spelers een voordeel om ons eigen ecosysteem te creëren en te communiceren op een beter op vertrouwen gebaseerd systeem met blockchain-gebruikers.

Lucas:

Is er bij jullie kans dat we te maken zullen krijgen met impermanent loss? Zo ja, wat doen jullie om dit tegen te gaan?

March:

onmogelijk .. onze stablecoin wordt ondersteund door onderpand.

Robin:

Het team van standard protocol is heel veelzijdig en groot. Hoe is dit team tot stand gekomen ?

March:

het is een behoorlijk lang verhaal, maar om het kort te houden .. de Chinese polkadot-gemeenschap hoorde dat Kang, de technische ontwikkelaar, de web 3.0-subsidie ontving en het team nam onmiddellijk contact met hem op via onze wederzijdse connecties. We geloven echt in zijn visie!

Robin:

Ik zie heel vaak staan: komt binnenkort - komt binnenkort is heel erg vrijblijvend en onzeker voor de standaard investeerder/geïnteresseerd. Hebben jullie een ''roadmap'' openbaar staan ergens? En hoe ambitieus is deze roadmap? Is deze realistisch genoeg om mij geïnteresseerd te houden?

March:

- Voor verkoop is onze IDO op Polkastarter gepland voor 4/29 met het mooie polkastarter-platform waar we erg enthousiast over zijn! De details vindt u hier: https://blog.standard.tech/standards-journey-starts-with-a-polkastarter-ido-8007549afe18 

Technisch gezien is ons team hard aan het werk, gefocust op oracelmodules, interne integraties en het uitbreiden van het team op alle fronten. Met onze investeerders zijn we gefocust op strategieën die echt willen werken met de Standard Vision op lange termijn.

Tegen het tweede kwartaal van 2021 willen we de Kusama parachain geïntegreerd hebben, crowdlening ingebouwd hebben, enz. We hebben een kettingbrugtest op Kusama met als doel om de eerste gemeente te runnen. Farming begint dan.

Tegen Q3, volledige integratie van Polkadot-parachain en crowdloan.

Tegen het vierde kwartaal, eind dit jaar, willen we dat de yield farming volledig begint met Polkadot-parachains en dat ze aangesloten zijn. We willen het standaardprotocol ook toepassen op andere ecosystemen (Cosmos, Ethereum, enz.).

Lucas:

Denk je dat het mogelijk is dat er meerdere 'eigen ecosystems' naast elkaar kunnen functioneren? En denk je dat het de toekomst zal worden dat deze ook weer met elkaar kunnen functioneren aan de hand van interoperability, parachains of iets dergelijks?

March:]

we streven er absoluut naar om op lange termijn interoperabel te zijn, maar we zullen natuurlijk eerst onze bronnen van de web 3.0-subsidie met polkadot gebruiken. Van daaruit gaan we functies uitbouwen

Drikkes:

Afgaand op de gegevens uit LinkedIn staat het bedrijf nog in prille schoenen (3 maand?). Is het niet te vroeg om de Ido te houden?

March:

We denken van niet, we hebben de fondsenwerving al afgerond en de technische roadmap is klaar.

Robin:

Waarom is er niet gekozen om een deel van de IDO op een platform te launchen waar iedereen een allocatie krijgt. Een voorbeeld waar dit mogelijk is is launchpool .

March:

We moeten eerlijk zijn tegenover alle gebruikers .. en selectief zijn op basis van het KYC-proces.

Drikkes:

Ik vind het logo wel gaaf, zit er ook iets van betekenis achter?

March:

Precies zoals we het hebben ontworpen, haha.

Lucas:

In principe gaan jullie dadelijk concurreren tegen een grotere speler, namelijk Polkastarter? Hoe kijk je naar deze concurrentie?

March:

We concurreren niet .. ze helpen ons de IDO te lanceren. ze zijn een zeer belangrijke strategische partner.

Robin:

Wat gaat het grootste probleem zijn dat jullie oplossen dat geen enkel ander project heeft opgelost.

March:

Een onderpand voor onze algo rebase stablecoin

Dries:

Zijn er samenwerking met de gewone banken/financiële instellingen aankomende?

March:

Ik hoop dat ik er een kan bewerkstellingen, ik neem contact op met een Koreaanse bank met alle licenties om een cryptobank te worden. Het heet Gingko Bank en ik probeer met hen samen te werken om offline handel toe te passen.

het zit in de pijplijn, deze ontwikkelingen

Lucas:

Waarom zou het voor een investeerder interessant zijn om mee te doen aan jullie IDO?

March:

Het is een geweldige kans om een stukje mee te stappen in het project.

Robin:

Wat je vaak ziet na een IDO launch is dat de private salers hun tokens dumpen. Is jullie token release systeem zo gebouwd dat dit voorkomen kan worden?

March:

We hebben een evenement voor het genereren van tokens .. en we hebben langetermijninvesteerders die bereid zijn om het project op lange termijn te zien groeien.

Lucas:

Wanneer is jullie basis succesvol afgerond? Ik snap dat er altijd plek is om vervolgens dingen uit te bouwen en te verbeteren.

March:

altijd .. maar we zijn best tevreden met onze vooruitgang en het is alle 'hands on board' tot IDO 4/29

Lucas:

Hoe ziet jullie marketingstrategie eruit? Wat gaan jullie doen, naast het launchen op Polkastarter, om een naam te maken?

March:

Onze community is al uitgegroeid tot meer dan 50k volgers zowel op twitter als telegram. We hebben meerdere servicebureaus aan het werk. We zijn al zeer efficiënt geweest.

Lucas:

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik het gevoel heb dat de Telegram vol met bots zit, dat was 1 van mijn weinige kritische puntjes.

March:

we doen ons best om te monitoren .. we krijgen toch wel veel betrokkenheid in de groep.

Lucas:

Daar draait het om, maar ik vind het balen dat mensen aan de hand van het aantal leden via Telegram besluit of hij/zij wilt investeren. Maar nog even doorgaand op de marketing: Die servicebureaus, zitten daar bekende tussen? Komen er wat influencers aanboord die de kans hebben gekregen om vroegtijdig in te kunnen stappen?

March:

Natuurlijk stimuleren we KOls met toewijzingen .. maar we kunnen op dit moment niet onze volledige lijst van serviceproviders bekendmaken.

Dries:

Kan je de aankoopprijzen geven voor tijdens de ico en de ronden die al geweest zijn.

March:

25cents IDO

Lucas:

Wat was de reden van de vertraging van de whitelist? Hebben jullie wel genoeg aanmeldingen ontvangen?

March:

De belangrijkste reden is het aantal te verwerken KYC's en de wens om ervoor te zorgen dat alles correct en eerlijk verloopt en iedereen voldoende kansen kreeg.

Lucas:

Zijn er wel genoeg aanmeldingen binnen gekomen? Ik hoorde namelijk dat jullie zelfs meer allocation spots hebben toegevoegd, klopt dit?

March:

ja, om de vraag te ondersteunen diende er meer aanbod te zijn.

Dries:
Bedankt voor alle antwoorden, dit zijn de vragen langs onze kant uit, heb je zelf nog iets dat je ons graag wenst mee te geven.

March:

bedankt voor alle vragen, ons team zal er altijd naar streven om informatie op een professionele en transparante manier over te brengen. In de tussentijd kunt u hier meer informatie vinden; Meer informatie over het standaardprotocol • https://docs.standard.tech/ 

• Website: https://standard.tech/ 

• Github: https://github.com/digitalnativeinc/standard-protocol 

• Discord: https://discord.com/invite/p4w9KUZvxe 

• Twitter: https://twitter.com/standarddefi 

• TG ANN: https://t.me/standardprotocol 

• Twitter: https://twitter.com/standarddefi 

• TG ANN: https://t.me/standardprotocol=