Uitleg van de spreker

Mijn naam is Donald Mulders en ben voor deze AMA gevraagd om Bitcoin SV te vertegenwoordigen en informatie over dit project te delen. Zie https://bitcoinsv.io en https://bitcoinassociation.net voor meer informatie over het Bitcoin SV project.

Mijn achtergrond is dat ik werkzaam ben als consultant, gespecialiseerd in proces en risicomanagement. Vanuit deze rol heb ik redelijk wat ervaring kunnen opdoen op het gebied van compliance en risicobeheersing binnen de financiële sector en heb een goed beeld op de van toepassing zijnde wet en regelgeving welke binnen deze sector spelen. Vanuit deze rol is mijn interesse in Bitcoin ooit gestart. Niet als alternatieve valuta, maar met name het Data aspect van Bitcoin was voor mij interessant.

Momenteel ben ik druk met een startup genaamd Dokkz.com. Dokkz.com gaat zich richten op de Kwaliteit- en Risicomanagement sector en oplossingen aanbieden voor fraudepreventie en integ€ere documentatie van "Control Evidence". Binnen deze sector is aantoonbare werking van beheersmaatregelen en degelijke bewijsvoering hierover van groot belang. Wij kunnen door vastlegging van data op Bitcoin SV aspecten als Wie, Wat en Wanneer aantoonbaar en bewijsbaar maken dankzij de combinatie van digitale signaturen, de timestamp server en (write once, read many) dataopslag. We zijn hier al een tijd mee bezig maar hopen dit zo spoedig mogelijk officieel te kunnen lanceren op https://dokkz.com Meer informatie stuur een mail naar: info@dokkz.com

Daarnaast ben ik medeorganisator van de Nederlandse Bitcoin SV meetups, momenteel in Haarlem en Den Haag. Voor info zie: https://bitcoinmeetup.net/haarlem en https://www.eventbrite.nl/e/tickets-try-get-some-freebie-sv-64867870547

Ook ben ik als schrijver verbonden aan Metanet.tv (gelieerd aan Metanet.ICU) en zal artikelen publiceren over Bitcoin SV en Metanet gericht op de zakelijke markt. Het Metanet.tv platvorm zal naar verwachting komende maand worden gelanceerd.

Nuttige links:

Website BTC-SV
roadmap
Binance verwijdert BTC-SV (van onze collega's van lekker cryptisch)
review (cryptowisser)
boycot (newsbtc)

Betreffende startup: Dokkz