Getuigenissen

Danny Rowshandel

Managing director/ High Perfomance Blockchain

De Nederlandstalige Crypto Chat verzorgt doormiddel van een strakke organisatie op een professionele wijze de AMA's. Ik heb genoten van de intelligente vragen die gesteld werden door de deelnemers. Het is een mooi platform voor blockchain projecten om direct in contact te staan met blockchain enthousiastelingen.

Kevin

Community Manager / Ambrosus

De NCC is een laagdrempelige groep met leden variërend van nieuwkomers tot aan crypto-liefhebbers met "ervaring". Ik vind het interessant om te zien welke start-ups aandachtstrekkers zijn voor Nederlanders, en waarom. Erg tof dat Ambrosus benaderd is door de NCC. AMA's gehost door een "derde partij", én in het Nederlands. Dat is uniek.

Olivier B

Community Manager / GET Protocol

De AMA over GET Protocol bij de Nederlandstalige Cryptochat was een goed voorbeeld van hoe het hoort: inhoudelijke vragen, oprechte interesse en enthousiaste deelnemers. Een kanaal om in de gaten te houden.

Lars Rensing

CFO/ ARK

De AMA bij de NCC was goed georganiseerd en er vond een erg leuke interactie plaats met de chat over ons project.
Wij bedanken NCC voor hun uitnodiging en komen graag nog een keer terug! 


Marnix van den Berg

Founder / V-ID

De AMA bij NCC werd super strak geregeld. De admins zorgden ervoor dat iedereen op de hoogte was en leidden het geheel in goede banen. Het publiek had zich flink ingelezen in V-ID en er werden een uur lang erg veel goede / kritische vragen gesteld.

Mooi concept dus en een echte aanrader!

Jan Angel

KYC Manager/ Max Property Group

NCC biedt een leuke en interactieve manier om je project onder de aandacht van veel actieve leden te brengen die een groot deel uitmaken van de Nederlandse crypto community. 

Doordat NCC van tevoren met veel positieve energie onze AMA aankondigde werd deze dan ook heel goed bezocht. Zo goed zelfs dat we uiteindelijk voor elk gegeven antwoord 2 nieuwe vragen open hadden staan. Wij kijken uit naar een volgende samenwerking!

Swen van Zanten

Softwareontwikkelaar/ Verge

Toen ik werd gevraagd om een AMA te komen doen in crypto Telegram groep, wist ik total niet wat me te wachten stond. Naar aanleiding van deze AMA werd ik goed ingelicht over wat ik kon verwachten en kreeg ik er veel zin in.
Tijdens de AMA
 werden goede vragen gesteld door het publiek maar zeker ook door de moderators.
Zo heb ik vragen kunnen beantwoorden die niet vaak worden gesteld. Ook was de moderatie erg goed uitgevoerd en heb ik dit als zeer prettig ervaren. Dit zou ik zo nog eens doen in de toekomst.

Ash

Community Admin/ Utrust

De AMA over UTRUST bij NCC was een prachtige ervaring met zeer professionele admins, die de chat van begin tot het einde zeer goed aan het beheren waren. Ze gingen alsook zeer gestructureerd te werk voor en na dat zich de AMA had plaatsgevonden . Met weldenkende enthousiasten leden die niet vies waren om het vuur aan de schenen te leggen was dit een mooie leerrijke ervaring. Ik wil mijn complimenten geven aan deze bruisende Nederlandstalige groep.