Ico's

De diverse projecten in de Crypto-wereld worden afgetoets op verschillende criteria.
Eén van deze criteria betreft de sterkte van de community achter het project.
Voor projecten die nog volledig in opstartfase zijn is het echter niet altijd mogelijk om de benodigde tijd te steken in het vergaren van een uitgebreide en sterke community.
Hier kunnen wij jouw project zeker bij helpen. Bij de overeenkomst tot het houden van een AMA over jouw project verbinden de beheerders van de telegramgroep zich ertoe om zich zeer grondig in te lezen in het project. Wees gerust, je krijgt voldoende kritische vragen, enkel al van de beheerders, jouw richting uitgestuurd. Daar bovenop kan je ook nog vragen verwachten van onze community. Deze community, waar we trouwens zeer trots op zijn, is zeer divers van volslagen nieuwkomers tot ervaren rotten in het crypto-gebeuren. Dit geeft meestal een leuke mix van het niveau van de vragen.

Indien je dit wenst kunnen we ook een verdere follow-up doen, door het aanmaken van een Nederlandstalige Community op telegram voor jouw project of door het aangaan van een jaarcontract. De opvolging van deze groep is dan tot een bepaald aantal leden waarna deze groep kan worden overgedragen naar geschikte beheerders die zich verbonden hebben aan uw project.


Heb je nog verdere vragen, twijfel niet en stuur ons gerust een mailtje (of vul het contactformulier in).