Heb je zin om nieuwkomers mee op weg te helpen?

27-04-2019

Zoals jullie wel weten is het doel van de NCC om de kennis omtrent crypto te verspreiden onder de Nederlandstalige bevolking. De meeste mensen die gestart zijn met het kopen en verkopen van crypto hebben dit niet weldoordacht gedaan maar zijn er gewoon in gevlogen. 

We moeten eerlijk zijn en toegeven dat diverse cryptoprojecten geen lang leven beschoren waren. Sommige omdat het pure oplichterij was, andere hadden dan weer niet genoeg fondsen en nog andere werden voorbijgelopen door hun concurrenten.

Waar je gaat in investeren moet je dus weldegelijk grondig afwegen. De vele doodgelopen projecten hebben de algemene tendens ook geen goed gedaan. NCC wilt hier een poging doen om een basistool te gaan aanreiken aan beginnende investeerders. Deze basistool zal een soort van checklist worden die je als investeerder helpt nagaan wat tot een goede investering kan leiden.

We willen hier zo grondig mogelijk te werk gaan, dat betekent dat het opstellen van dergelijke checklist een intensief werkje wordt. NCC wilt dan ook graag vragen of er mensen zijn die zich geroepen voelen om hieraan mee te werken. Zie je dit zitten, stuur even op telegram een pm naar @Drikkes.