Overzichtje van wat was en zal komen

27-04-2019

In een ver, ver verleden (in cryptotijd gesproken) is het allemaal begonnen met het houden van een AMA met ELA in een telegramgroep van een 50tal leden. De laatste AMA met LTO Network betrof al de 15de AMA en dit voor een 850tal leden. 

We leren nog bij met elke AMA en zijn gedreven om de hele NCC chat nog te verbeteren (niet enkel in de chat maar ook met allerlei tools rondom).

Op de agenda staan momenteel 9 AMA's en ik kan jullie al toefluisteren dat er nog volop gesprekken gaande zijn om AMA's toe te voegen aan de agenda. Een tijdje terug was er een poll in de telegramgroep waaruit bleek dat jullie ook graag  AMA's zouden zien van nieuwe potentiële pareltjes (ICO's). We nemen dit zeker mee en gaan hier ook actief naar op zoek. Zet zeker ook 9 juli in de agenda want dan komt de AMA met WAY (ICO).

Wat met de Meet-up?
We zijn volop bezig met besprekingen met potentiële partners en bekijken ook grondig hoe we een nuttige en goede invulling aan de Meet-up kunnen geven. Projecten die ook graag willen meewerken aan deze dag, graag een mailtje sturen naar beheerdersncc@gmail.com.