Samenwerking tussen NCC en LekkerCryptisch

25-03-2019

NCC is bijzonder trots om zijn samenwerking met LekkerCryptisch te kunnen afkondigen.

LekkerCryptisch (site) heeft net als de NCC als doel om Nederlandstaligen te ondersteunen in hun zoektocht in het Cryptolandschap.

NCC onderschrijft volgende tekst welke door LekkerCryptisch werd opgegeven als reden voor de samenwerking:
"Aan Nederlandse initiatieven die de markt van cryptovaluta toegankelijk(er) proberen te maken, dragen we graag bij. Bij NCC ligt de nadruk op DYOR. Prima dat je ergens geld in wil stoppen, maar zorg er - alsjeblieft - voor dat je weet wat je doet. NCC draagt daar aan bij door die zoektocht te faciliteren.

Voor ons is het belangrijk dat er geen verborgen agenda is. Dat kritische vragen gesteld mogen worden, zolang ze op een opbouwende manier gesteld worden. Dat de gast niet (voor of achter de schermen) een hand boven het hoofd wordt gehouden. En daar staan LekkerCryptisch en NCC hetzelfde in.

Het kan zijn dat NCC soms een bijdrage ontvangt van de partij die de gelegenheid krijgt om vragen te beantwoorden - als 'betaling' voor de publiciteit die het oplevert. Het is ook mogelijk te doneren aan NCC. De belofte van NCC is dat eventuele opbrengsten in het AMA-platform worden gestoken, en niet puur voor eigen gewin worden gebruikt.

Wij zorgen ervoor dat ingeplande AMA's worden aangekondigd, en publiceren - indien mogelijk - een kort verslag van de hoogtepunten ervan. Een AMA geeft mooie stof tot schrijven voor een projectupdate, en wellicht helpt het borgen van de gesprekken onderzoekers die de AMA hebben gemist.

NCC vermeldt ons in de verslagen die worden geschreven naar aanleiding van een AMA, en treden op als ambassadeurs van ons platform. Zo kan je ons nieuwskanaal op Telegram daar gaan tegenkomen. En omdat daar de volgende AMA ook weer wordt aangekondigd, is de cirkel weer rond!"