Ons team

mensen die u helpen


Hallo en wees welkom!

Mijn naam is Arne en ben gebouwd in het jaar 1993. Nieuwe technieken en systemen vooral in het bedrijfsleven hebben mij altijd al gefascineerd.
Ik kan me nog herinneren dat er iemand bij RTL late night te gast was die uitleg gaf over de crypto industrie. Met mijn vriendin kijkende en lachende citeer ik haar woorden: wat een sukkel. Toen die tijd niet echt bij stil gestaan, had ik het maar wel gedaan dan lag ik nu waarschijnlijk op de bahama's.

Vorig jaar in Januari ging eindelijk litebit.eu weer open. En kon ik mijn eerste aankoop doen. Toen die tijd vond ik Verge een hele interessante. Met interessante bedoelde ik toen die tijd: vaker groen dan rood. Toen leerde ik Cryptopia kennen en ben ik daar op gaan handelen. Gewoon spelen met 100 euro eerst. Blackcoin en blakecoin waren mijn eerste munten daar. Nu zit ik voornamelijk in NEO, QNT, XLM en BAX. Ook ben ik zeer geinteresseerd in staking projecten. Op het moment ben ik fan van ARK. En heb ik dus mijn zinnen gezet op deze munt.Genoeg over mijzelf. Vertel eens wie jij bent in onze telegramchat.

Domme vragen bestaan daar niet. Heb respect naar elkaar toe. En je hoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn vergeet dat niet.

Goed gaan!

Arne.