over ons Jeff

Mensen die u helpen

                                                                    Hallo !

Mijn naam is Jeff, 24 jaartjes jong en woonachtig in Utrecht. Ingestapt na de bull run, maar nog altijd even optimistisch over blockchain. Mijn eerste aankopen waren uiteraard wat BTC, NEO en TRX, maar al snel kwam ik erachter dat de 'crypto space' enorm was en ben ik snel overgestapt, mijn interesse ligt voornamelijk in ELA en QNT.

Ik zoek iedere dag wel naar nieuwe info, weetjes, of verbeteringen omtrent crypto en de blockchain space, En daar zijn AMA's perfect voor. Voor vragen kan je me altijd een PM sturen, voor zowel crypto gerelateerde dingen maar ook voor allerdaagse gesprekken ben ik te vinden op TG; @TradeCryFly en Twitter; @AltOptimist

Hoop jullie snel te spreken in de Nederlandse Crypto Chat !