over ons Luc

Mensen die u helpen

Hallo allemaal. Mijn naam is Luc en ik ben van het bouwjaar 1990. In het dagelijks leven ben ik actief als account manager voor een software bedrijf. Voordat ik als account manager aan de slag ging heb ik nog een lange tijd in het bankwezen gezeten.

Medio 2017 ben ik door een vriend getipt om crypto currencies te kopen, ik verklaarde hem eerst voor gek aangezien ik van mening was dat digitale currencies het echte geld niet kunnen vervangen. Nadat ik mij verdiept had in de technologie en berichten las over hoeveel geld je er mee zou kunnen verdienen, heb ik al mijn stocks verkocht en heb ik digitaal geld aangekocht.

De coins waar ik in geloof zijn: Vechain, Morpheus Network, Cardano en Bitcoin. Uiteraard ben ik altijd op zoek naar goede projecten en wil ik mijn lange termijn bag graag laten groeien in aantallen!

Tot dusver ik! Voor vragen ben ik natuurlijk altijd bereikbaar middels een PM of via de community chat