Over ons 

Mensen die u helpen

Hallo allemaal, Ik ben Lucas. Mijn geboortejaar durf ik bijna niet te noemen tussen al deze ervaren mannen. Ik kom uit 1997 en ben dus op erg vroege leeftijd begonnen met investeren en beleggen. Ik ben begonnen met het beleggen in Global Sustainable Equity. Een paar jaar later hoorde ik voor het eerst een duidelijke uitleg over Cryptocurrency. Hier zou makkelijk geld in te verdienen zijn. Dit was echter pas in eind december 2017, dus de pret duurde maar even. Langzaam steeds meer ervaring op gedaan en daarom steeds wat meer winst vanuit het beleggen overgezet naar de cryptomarkt.

Voorheen ben ik ooit met wat Nucleus Vision fans een Nederlandstalige Telegramgroep begonnen. Nadat Ncash zich niet kon houden aan hun roadmap merkten we dat de hype er al gauw uit ging. Zo doende transformeerde de groep van ''Dutch Nucleus Vision'' naar ''Dutch Crypto Vision.'' Deze groep bloedde helaas een beetje dood. Gelukkig pakte Dries de draad weer op en begon een nieuwe groep. Nieuwe mensen die niet opgaven ondanks de heftige bearish market van 2018.

Ik sloot met veel plezier aan bij deze nieuwe groep. We kwamen op het idee om regelmatig AMA's te organiseren met Nederlandssprekende teamleden van diverse projecten. Hier bleek veel vraag naar te zijn en trok erg veel nieuwe leden aan. Ondanks dat ik 100% in Quant Network zit help ik erg graag mee met de Telegram community. Mijn rol binnen De Nederlandstalige Crypto Chat is het begeleiden en binnenhalen van AMA's. Daarnaast ben ik de maker van onze zeer geliefde bot Katie.

Voor overige vragen kunnen jullie me altijd een privéberichtje sturen. Veel plezier bij ons in De Nederlandstalige Crypto Chat, - Lucas