Triall

Dinsdag 18 mei 19.00u!
Give-away: 125 dollar, 75 dollar en 50 dollar (in BNB) voor de 3 beste vragen!

Spreker: Raymond van der Waal (Co-founder & Head of Marketing) (Linked-In)

Uitleg van Raymond over Triall:

Triall ontwikkelt software voor clinical trials-onderzoeken die de veiligheid en werkzaamheid van nieuwe medicijnen testen in patiënten.

Middels integraties met blockchain bevordert Triall de data integriteit, controleerbaarheid en operationele efficiëntie van clinical trials waardoor nieuwe vaccins en geneesmiddelen sneller op de markt kunnen komen.

Triall heeft een commercieel product, een groeiend aantal klanten en wordt daarnaast ondersteund door een internationaal netwerk van partners en adviseurs. Door een brug te slaan tussen de gezondheidszorg en het crypto domein wil Triall geleidelijk bouwen naar een blockchain-enabled digitaal ecosysteem voor clinical trials: het Triall ecosysteem.

Kent u Triall nog niet? Dat kan goed kloppen, Triall is een project dat nog in pre-sale zit. 
Hieronder wat extra info om je terdege in te lezen. Mocht je getriggerd zijn en graag wat meer info verzamelen over de pre-sale dan kan dat via deze link. Verder inschrijven kan via de website.

De voornaamste info is uiteraard terug te lezen op de website. Via de website ziet u de partners en de links naar social media (twitter, telegram) maar ook de linkedIn-pagina's van verschillende members van het team en de whitepaper. Triall zal trouwens werken met een twee-tokens systeem, op dit deel van hun site kan je daar meer info over terugvinden.

Lees ook even dit Nederlandse interview met Mark van der Waal (medeoprichter en head off product desing)) door. Ook dit stuk over blockchain te gebruiken m.b.t. een pandemie kan zeker interessant zijn.

Wij kijken, samen met Raymond, uit naar een leuke, community-gedreven AMA!