Voorbereiding AMA Yeeti

Dinsdag 22 juni 2021 om 19 uur (admin AMA)

Uitleg van de spreker, wat is YEETI.io?


YEETI bouwt aan een investeringsecosysteem met tools zoals staking - waarbij je de mogelijkheid hebt je $YTI tokens te staken, aan het eind van elke maand word automatisch een interest reward uitgekeerd. Hoe meer tokenhouders, ambassadeurs en investeerders hun tokens inzetten, hoe meer beloningen ze ontvangen.

Een van de meest waardevolle onderdelen van het YEETI-ecosysteem is de Self Learning AI YEETI-bot. De YEETI-bot zal automatisch kleine trades uitvoeren volgens een AI-algoritme. De bot start automatisch nadat de investering is ontvangen. YEETI is zelflerend, hij leert van fouten en eerdere trades en wanneer hij het beste kan aankopen en verkopen. Door middel van een complex AI-algoritme kan YEETI ook winst maken als de markt verlies lijdt. Het doel van YEETI is niet om dubbele procentuele winst per transactie te maken, maar consequent kleine winsten. Hierdoor kan YEETI in 90% van de gevallen winst behalen, zelfs in neerwaartse markten.

YEETI LOST DEZE PROBLEMEN OP

  • Ontbreekt uw technische kennis in het daytraden?

  • Bent u bang om geld te verliezen in asset, liquidity farms?

  • Op zoek naar passief inkomen zonder al te veel moeite?

  • Gebrek aan tijd om uw portefeuille/fondsen te beheren en vergroten?

YEETI heeft de oplossing voor u waar geen kennis of configuratie bij is vereist. YEETI ondersteunt zijn eigen ecosysteem.

Om te voorkomen dat de stake en de trade bot liquidity funds uitputten, koopt YEETI automatisch YTI-tokens van exchanges en liquidity pools. YEETI ondersteunt hiermee zijn eigen ecosysteem, zorgt er onder andere voor dat de prijs niet extreem daalt en blijft tot op zekere hoogte stabiel. Dit biedt extra zekerheid voor onze tokenhouders, ambassadeurs en investeerders. Zodra de pre-sale van $YTI is afgerond, zal er kort erna een eigen stake platform worden gelanceerd. dit geeft onze investeerders de mogelijkheid om hun $YTI-tokens in te zetten en vanaf het begin inkomsten te genereren.

De voornaamste links:

Medium artikel met uitleg over Yeeti

Toekomstige airdrop tijdens presale (klik op afbeelding)

Nog enkele gegevens over Yeeti:

Muntnaam: YEETI

Muntsymbool: $YTI

Total Supply: 20.000.000

Pre-sale datum: 25 juni | 23:00 UTC+2

60% wordt automatisch uitgegeven aan de Pancake Swap Liquidity Pool

Vragen mogen op voorhand gesteld worden via het contactformulier OF via pb via telegram @drikkes.